Str. Theodor Sperantia Nr. 14, Bucuresti

0773.961.725

Producem o gama variata de modele de agende de piele. Colectia de agende de piele 2017 este foarte variata si se deosebeste printr-o multitudine de coperti in diferite culori si compozitii de materiale, cu interioare datate sau nedatate. Aceste agende de piele se adreseaza in special segmentului business, fiind considerate obiecte office de lux. Agendele de piele sunt disponibile in diverse variante: Agenda cu coperta din piele naturala sau agenda cu coperta din piele ecologica. Agendele de piele pot fi personalizate prin timbru sec sau folio cu logo-ul clientului. 

Aceste agende de piele pot constitui cadoul ideal pentru orice persoana care isi doreste consemnarea informatiilor pe un suport elegant, care sa vorbeasca despre personalitatea lui, agendele de piele avand pe langa tinuta impecabila, avantajul durabilitatii in timp. Interiorul se poate schimba in fiecare an, pastrand coperta din piele. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, finisajele sunt excelent executate, intr-o multitudine de culori elegante si combinatii pline de stil. Pentru unele modele s-a ales asocierea materialelor conventionale cu diferite texturi, rezultand un aspect inedit al agendei. Aceste agende de piele sunt lucrate manual si completeaza gama de produse dedicate segmentului corporate. 

Pe langa agende de piele mai putem producem si serviete de piele, meniuri de piele, mape de piele, portofele de piele, curele de piele precum si alte articole.